Vorig jaar ging het Europees kampioenschap voetbal helaas niet door, maar dit jaar kan het ons niet meer ontgaan. Met of zonder publiek, het EK voetbal gaat dit jaar gespeeld worden. En dat betekent dat er ook weer volop mogelijkheden zijn om de winnaar te voorspellen. Naast de winnaar kan je ook alle wedstrijden voorspellen. Als je het samen met je vrienden doet kan je een EK pool spelen. Via de link in dit artikel kom je uit bij intikkertje.nl waar je eenvoudig kan meedoen aan de EK pool. Je kan je gratis registreren, je voorspellingen invullen en met vrienden een pool opzetten zodat je weet wie de beste voorspellingen doet.

Samen een EK poule organiseren

Wil je met vrienden of collega’s een EK pool organiseren? Dat kan vanaf nu snel en eenvoudig online. Tijdens een wereldkampioenschap of Europees kampioenschap zijn er duizenden mensen die een voetbalpooltje invullen om voorspellingen te doen. Met elke wedstrijd kan je punten verdienen als je het aantal doelpunten of de uitslag goed voorspelt. En uiteraard kan je ook de eindwinnaar en de top drie voorspellen. Er wordt vervolgens online automatisch berekend wie de meeste punten behaalt en daarmee de winnaar van de EK poule is.

Tips om wedstrijden te voorspellen

Uiteraard wil je bovenaan eindigen in de ranglijst en al je vrienden en collega’s verslaan tijdens de EK poule 2021. Het is daarom belangrijk om eerst eens de tips te lezen over het voorspellen van wedstrijden tijdens het Europees kampioenschap. Houd er ook rekening mee dat een groot aantal wedstrijden thuis gespeeld worden omdat er tijdens dit kampioenschap in verschillende landen gespeeld wordt. Het thuisvoordeel kan daardoor meewegen.

Wacht niet langer en schrijf je in

Het duurt nog maar een paar maanden voordat er afgetrapt wordt en het EK voetbal in 2021 begint. Wacht daarom niet al te lang en schrijf je in om de voetbalpool te organiseren. Nodig vervolgens al je vrienden, familie en collega’s uit om hetzelfde te doen en je bent helemaal gereed voor het EK voetbal.